Air Conditioned
An Anthology of Published & Unpublished Writings by Hassan Khan
Städelschule Lectures 1
TOTAL KRANK!
Prosthetics for a ruined lion
Culinary Lessons - The Space of Food
After Rubens
After facts. Pudding Explosion rearticulated
Pyre Fiction
Home of the Brave
200 Jahre Städelschule
Dysfiction, Issue 3, Winter 2016
Croissant
Doppelzimmer
Hélio Oiticica: Curating the Penetráveis
Women’s art
Painting beyond Itself
Dysfiction, Issue 2, Winter 2015
Parked like Serious Oysters
Vergessene Körper: Helmut Kolle und Max Beckmann
Garden State. Cinematic Space and Choreopgraphic Time
Mediated Architecture. Vivid, Effervescent and Nervous.
Jutta Koether: f.
Kim Gordon: Is It My Body?
Pashmina
A New Manifold
Dysfiction, Issue 1, Herbst 2013
“Say my name, say my name”
Crema di Mente
All day breakfast_Kunsthalle Krems
Apollo
On dinh dong – Mobile Academy
Zauderberg
Thinking through Painting
Tales from the Crypt: the ghost issue
Art and Subjecthood
Ewa Lajer-Burcharth: Chardin Material
Bookbook 2007-2011
The Power of Judgment
John Kelsey: Rich Texts
Geschmacksverstärker
„Dude, where is my Career?”
Schlittschuhlaufen auf Canal Grande
Under Pressure
Canvases and Careers Today
Ende
kunst lehren teaching art
Hit the Road Jack
Furter
Fin
Absolvenz
Diplomaten der Städelschule
Gasthof 2002
Günter Bock
Rechtsgutachten zum Rechtsstatus der Staatlichen Hochschule für Bildende Künste in Frankfurt am Main - Städelschule
down town
Enric Miralles, Peter Cook
Enric Miralles
Absolventen der Städelschule Frankfurt
Die Städelschule Frankfurt am Main von 1817 bis 1995
Peter Cook
Media-Kaaba
Austritte
Wolkenkratzer für Frankfurt
Fern Sehen
Städelschule Frankfurt am Main
The Biography of Things

Dysfiction, Issue 1, Herbst 2013

Publikationsreihe der Pure Fiction Class von Prof. Mark von Schlegell, Städelschule
Frankfurt am Main, 2013
ISBN 978-3-00-044306-0

Bei Interesse wenden Sie sich bitte an die Bibliothek der Hochschule, +49 (0) 69 60 50 08-34, bibliothek@staedelschule.de.

Diese Webseite verwendet Cookies. Mit der Nutzung unserer Webseite akzeptieren Sie die Verwendung von Cookies.
Impressum