Fergus Henderson (born 1963) is an English chef who founded the St John restaurant in St John St, London. He is often noted for his use of offal and other neglected cuts of meat as a consequence of his philosophy of Nose To Tail Eating. Following in the footsteps of his parents, Brian and Elizabeth Henderson, he trained as an architect at the Architectural Association in London. Most of his dishes are derived from traditional British cuisine and the wines are all French.
Die Veranstaltung findet in englischer Sprache statt.
Heute
Ongoing
Vorlesungsfreie Zeit Wintersemester 2022/23
Information, 13. Februar – 10. April 2023
Lap-See Lam "Tales of the Altersea" im Portikus
Ausstellung, 11. März – 28. Mai 2023
Bewerbungsphase für ein Vollstudium in Freie Bildende Kunst 2023/24
Information, 1. – 30. April 2023
Sommersemester 2023
Information, 11. April – 14. Juli 2023
Peter Weibel (1944–2023)
Information, 1. – 15. März 2023
Die Mensa macht eine Pause!
Information, 13. – 20. Februar 2023
Rundgang 2023
Ausstellung, 10. – 12. Februar 2023, 10:00–20:00
Water Cooler Talks 2023
Vortrag, 10. – 12. Februar 2023
Rundgang Filmprogramm im DFF
Ausstellung, 10. – 12. Februar 2023
Rundgang Party 2023
Party, 10. Februar 2023, 23:00
Rundgang-Preise 2023
Information, 10. – 24. Februar 2023
Der Wert der Freundschaft—Ein Symposium zu Ehren von Prof. Dr. Isabelle Graw
Symposium, 27. Januar 2023, 14:00–18:00
Adam Shiu-Yang Shaw: city limits
Vortrag, 24. Januar 2023, 19:00
Christina Li: Time, dispossessed
Vortrag, 17. Januar 2023, 19:00

Fergus Henderson, Trevor Gulliver und Douglas Gordon: Meat and Heat
Vortrag 16. November 2011, 19:00 Aula, Städelschule, Dürerstraße 10, 60596 Frankfurt am Main